Klizanjem na utakmicu Medveščaka

Gradsko klizalište Pingvin u Ivanić- Gradu ove je godine za sve posjetitelje i ljubitelje hokeja pripremilo posebno iznenađenje.

Svi gosti s kupljenom kartom za klizanje mogu dobiti i besplatnu ulaznicu za utakmicu hokeja na ledu KHL Medveščaka u EBEL ligi.

Pri kupnji karte za klizanje djelatnicima je potrebno ostaviti ime i prezime, reći broj karata, te izabrati utakmicu Medveščaka koju želite pogledati.

U ponudi su svih šest domaćih utakmica od 4. siječnja do 3. veljače u kojima u Zagrebu gostuju austrijski Villach, Dornbirn Bulldogs, Vienna Capitals, Red Bull Salzburg, Innsbruck, te češki Znojmo.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić