DVD Razljev deseti na Vatrogasnoj Olimpijadi

Državni prvak DVD Razljev je jučer u popodnevnim satima nastupio  na Vatrogasnoj Olimpijadi u austrijskom Villachu i od prijavljenih 76 ekipa nakon odrađene vježbe i štafete završio na 10. mjestu.
Nastupala je ekipa u sastavu Marko Pelinjak, Karlo Legin, Ivica Srdojević, Goran Vorel, Josip Kondres, Marin Marić, Domagoj Grgat, Stjepan Srdojević i Juraj Brajnić sa trenerima zapovjednikom Milivojem Srdojevićem i zamjenikom predsjednika DVD-a Željkom Caganićem.


Uz DVD Razljev, Hrvatsku su još predstvaljali i DVD Andrilovec, DVD, Paukovec, DVD Mladost Kaštel Sućurac i DVD Turnašica koji su redom osvojili 6, 12, 17 i 20 mjesto.
JVP Ivanić Grad će nastupiti danas, kada će biti i proglašenje rezultata i zatvaranje olimpijade.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić