EKO BLIC osvojio malonogometni turnir Žeravinec 2019.

Ovoga vikenda održan je 8. po redu Zimski humanitarni malonogometni turnir Žeravinec 2019.

U ispunjenoj Sportskoj dvorani Žeravinec naslov prvaka i prijelazni pehar osvojila je ekipa EKO BLIC koja je u uzbudljivom finalu svladala branitelja naslova Hotel Sport rezultatom 2:1.

EKO BLIC je poveo na samom kraju prvog poluvremena da bi Hotel Sport izjednačio na identičan način na startu nastavka.
Odluka o pobjedniku pala je u samoj završnici kada je igrač EKO BLICA Dario Sabljak potezom turnira prevario suparničku obranu i golmana.
Hotel Sport je u zadnjoj minuti pokušao izjednačiti igrom bez golmana no bez uspjeha.

U utakmici za treće mjesto CB DABA je u otvorenom susretu bio bolji od ekipe Vida i prijatelji 3:2.
I ove godine prijavljen je maksimalni broj od 30 ekipa koje su u dva dana turnira odigrale 46 utakmica, a sav prikupljen prihod doniran je Caritasu župe Sv. Petra iz Ivanić-Grada.

Od iduće godine cilj novih organizatora iz Športskog kluba Otok je održavati više turnira na području čitave Zagrebačke županije sa završnicom u Ivanić- Gradu kako bi se prikupila što veća sredstva u humanitarne svrhe ali i popularizirao mali nogomet i sport općenito, posebno među djecom i mladima.

Nagrade i pehare trima najboljim ekipama podijelio je zamjenik gradonačelnika Ivanić- Grada i organizator turnira, Tomislav Cuvaj.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić