Josip Pisnjak proslavio 100. rođendan

Josip Pisnjak iz Ivanić-Grada proslavio je prošlog vikenda u krugu brojne obitelji svoj 100-ti rođendan u Dubravi, gdje je smješten u Domu za starije osobe. Slavlju su se pridružili i članovi Udruge umirovljenika Ivanić-Grad, čiji je član već 40 godina, a sve najbolje poželio mu je i zamjenik ivanićgradskog gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

Jučer su ga posjetili i predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad, ravnateljica Ivana Bajt, Josip Fabijanić i volonter Franjo Horčička. Slavljenik im se požalio kako mu je već dosta slavlja u protekla tri dana i da bi sad bio red malo i odmoriti. Njegov recept za dugovječnost je samo puno raditi i razmišljati.

Napominje kako još uvijek šiva na svojoj mašini te odlazi u trgovinu, svojim, kako on kaže susjedama u Domu.
Josip je živio sa svojom obitelji u Ivanić–Grada. Ženio se dva puta i ima dvoje djece, unuke, a posebno je ponosan na svoje praunuke.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić