Edukacija Udruge Mali princ

Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom krenula je s provođenjem edukacije pod nazivom "Terapeutska igra u radu s djecom s teskoćama u razvoju", odnosno, kako povećati prihvaćanje različitosti i razvojnih teškoća u vrtićkom okruženju.
Edukacija se provodi u okviru projekta «Ringišpil – prihvaćanje različitosti kroz učenje i igru« a namijenjena je odgojno-obrazovnim radnicima u vrtićima i školama, roditeljima i djeci, a provodi ju Tea Knežević, magistra psihologije, terapeutkinja igrom i praktičarka transakcijske analize.

Kroz edukaciju će najprije educirati stručnjake koji rade u odgojno – obrazovnim ustanovana, zatim roditelje i na kraju djecu kako bi i ona prihvaćala različitosti u svojim vršnjačkim skupinama.

Partneri na projektu su Grad Ivanić-Grad, osnovna škola Stjepana Basaričeka i dječji vrtići Ivanić Grad, Roda, Križ i Proljeće Kloštar Ivanić.

Ideju Udruge Mali princ podržalo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, koje kroz projekt «Ringišpil» aktivnosti financira s ukupno 156.000 kuna.

Sudionike jučerašnjeg skupa, uz predsjednika Udruge Mali princ Dubravka Pavkovića, ispred partnera na projektu, Grada Ivanić Grada, pozdravio je zamjenik ivanićgradskog gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić