Održana sjednica Općinskog vijeća Kloštra Ivanića

Radi usklađivanja s novim Zakonom o komunalnom gospodarstvu, na jučerašnjoj sjednici Općinskog vijeća Kloštra Ivanića usvojene su odluke o komunalnim djelatnostima na području općine te o komunalnoj naknadi i komunalnom doprinosu prema kojima je smanjen broj zona, odnosno područja koja su do sada bila u petoj zoni, prema novoj odluci premještena su u četvrtu zonu.

Usvojena je odluka o raspoređivanju proračunskih sredstava za financiranje rada političkih stranaka i članova Općinskog vijeća izabranih s liste birača. Riječ je o ukupnom iznosu od oko 38.000 kuna na godišnjoj razini.
Vijećnici su usvojenom odlukom utvrdili pravne osobe od interesa za sustav civilne zaštite na području Općine, s ciljem priprema i sudjelovanja u aktivnostima radi smanjenja rizika od katastrofa, pružanja brzog odgovora na prijetnje i opasnosti nastanka te ublažavanja posljedica katastrofa i velikih nesreća.

Uz to, utvrdili su i visinu paušalnog poreza na dohodak po smještajnoj jedinici u turizmu od 150 kuna godišnje.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić