Finale Svjetskog kupa u samostrelu u Ivanić- Gradu i Dubravi

Jučer je u prostorijama Gradske uprave u Ivanić- Gradu održan sastanak između gradonačelnika Javora Bojana Leša, načelnika Općine Dubrava Tomislava Okroše te predstavnika Streljačkih klubova iz Ivanića i Dubrave na kojem je i službeno dogovorena zajednička organizacija finala Svjetskog kupa u field samostrelu.

Tako će u Ivanić- Gradu i Dubravi u prosincu ove godine nastupiti 32 najbolja svjetska strijelca samostrelom kako bi odlučili o najboljima u muškoj i ženskoj konkurenciji u 2019.
Prva velika završnica Svjetskog kupa u ovoj disciplini održana je krajem prošle godine u ruskom Orelu gdje su kristalne globuse za najbolje strijelce u 2018. godini osvojili brat i sestra Domagoj i Valentina Pereglin, članovi Streljačkog društva Dubrava.

Upravo su veliki uspjesi hrvatskog samostrela u Svjetskom kupu, ali i na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu gdje je broncu osvojila i članica Streljačkog kluba Ivanić Iva Popović Gecan, bili odlučujući faktor za dobivanje organizacije ovako velikog natjecanja.

Dogovorom je odlučeno kako će sportska natjecanja biti održana u Dubravi dok će se Grad Ivanić- Grad pobrinuti za organizaciju smještaja svih sudionika , te za završnu ceremoniju dodjele nagrada najboljima.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić