Gradonačelnik i župan obišli radove na dvorani u Posavskim Bregima

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i gradonačelnik Ivanić Grada Javor Bojan Leš sa suradnicima danas su obišli završne radove na izgradnji nove sportske dvorane Osnovne škole Posavski Bregi.

Sportsku dvoranu zajednički financiraju Zagrebačka županija i grad Ivanić Grad, a zajedno s opremom njezina vrijednost doseže 16,5 milijuna kuna.

„Nadamo se da će djeca biti sretna i s veseljem koristiti sve prednosti ovog objekta čiji je završetak planiran kroz 2 mjeseca“ rekao je župan i ovom prilikom podsjetio da će županija i ove godine izdvojila 40% sredstava iz proračuna Odjelu za prosvjetu, sport, kulturu i tehničku kulturu. Zagrebačka županija i dalje ulaže značajna sredstva za kapitalnu izgradnju obrazovnih institucija s naglaskom na dio koji ide kroz energetsku učinkovitost čija su sredstva u 50-postotnom iznosu osigurana kroz sredstva Europskih fondova.

Dvorana u Posavskim Bregima jedna je od najvažnijih investicija ove godine koja će, između ostalog, riješiti pitanje dvorane za borilačke sportove, istaknuo je gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš. Sudeći po većem broju upisane djece u vrtić i osnovnu školu, Posavski Bregi postaje ugodnije mjesto za život.

Osim dvorane u Posavskim Bregima, u tijeku su i obnove još dviju sportskih dvorana na području grada, upoznao nas je gradonačelnik. Izmjena parketa u velikoj dvorani u gradu Ivanić-Gradu, a slijedi i investicija u gradskoj maloj dvorani gdje županija također sudjeluje uz značajna financijska sredstva.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić