Grad Ivanić- Grad po prvi put dodijelio nagrade za izvrsnost

Gradonačelnik Grada Ivanić-Grada Javor Bojan Leš danas je u prostoru Gradske vijećnice potpisao s učenicima i studentima ugovore o stipendiranju za školsku/akademsku godinu 2018./2019.

Prema kriteriju izvrsnosti stipendije su odobrene za 5 učenika i studenata, dok je prema socijalnom kriteriju ugovore s gradonačelnikom potpisalo 14 učenika i 8 studenata. Mjesečna stipendije za učenike iznosi 500 , a za studente 1.000 kuna.

Uz potpisivanje ugovora o stipendiranju, ove godine su prvi put dodijeljene i nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola u iznosu od 3000 kuna koji su u školskoj godini 2017./ 2018. sudjelovali na državnim ili međunarodnim natjecanjima – prakse koja će se nastaviti i narednih godina. Gradonačelnik je nagrade uručio Neli Vulinec, koja je sudjelovala na međunarodnom natjecanju klarinetista Virovitica International Music Meeting i osvojila odlično 3. mjesto i Roku Bekavcu koji je na 60. državnom natjecanju Mladih tehničara održanom u Poreču osvojio 5. mjesto. Nagradu je dobio i Dominik Bastalić, koji je sudjelovao na državnom natjecanju iz matematike i bio član delegacije Srednje škole Ivan Švear tijekom studijskog putovanja u Strasbourg i Europski parlament, te Marko Mikša, koji je na državnom natjecanju iz matematike osvojio 5. mjesto, i izravan upis na Fakultet elektrotehnike i računarstva, a ujedno je i dobitnik državne STEM stipendije.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić