Potpisan sporazum između Naftaša i Lokomotive

Sporazum o partnerskoj suradnji između dviju nogometnih škola u Ivanić-Gradu su u četvrtak potpisali predsjednik Škole nogometa mladeži Naftaš-Ivanića Tomislav Abramović i direktor Škole nogometa prvoligaša NK Lokomotive iz Zagreba Jurica Čabraja.

Lokomotivina nogometna škola trenutno ima 300 djece, 20 profesionalnih trenera i više volontera studenata kineziologije, te liječnika i dva fizioterapeuta. U okviru projekta poticanja razvoja nogometa u manjim sredinama i stvaranja kvalitetnih ligaških igrača, stručnjaci Lokomotive su u Ivanić-Gradu prepoznali potencijal zbog dosadašnjeg rada nogometne škole i značajnih ulaganja grada u sport i u sportske objekte, naglasio je Jurica Čabraja.
Potpredsjednik Naftaš-Ivanića Gordan Petković je predstavio Ivanićku Školu nogometa, koja trenutno ima 210 članova i 14 trenera, a u suradnji s Lokomotivom, uz još kvalitetniji rad s mladima, kojima se otvara nogometna perspektiva, vizija je i plasman seniorske momčadi u 4. ligu.

Potpisivanje partnerstva Naftaš-Ivanića i Lokomotive su pozdravili zamjenik gradonačelnika Ivanić-Grada Tomislav Cuvaj i tajnik Gradske zajednice sportskih udruga Igor Mužina, u nazočnosti zamjenika gradonačelnika Željka Posilovića, privremene pročelnice gradskog Upravnog odjela za lokalnu samoupravu, pravne poslove i društvene djelatnosti Tihane Vuković Počuč, te više predstavnika uprave i trenera partnerskih nogometnih škola.
Tako su iz Lokomotivine škole nogometa uz direktora Juricu Čabraju na potpisivanje došli i tajnik Ivan Marčinko i glavni koordinator Silvio Čabraja.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić