Proglašeni najsportaši Općine Križ

U petak su u dvorani Doma kulture Josip Badalić u Križu svečano proglašeni najbolji sportaši i sportašice Općine Križ u 2017. godini.

Priznanja su dodijeljena sportašima i sportašicama u kategorijama školskog uzrasta, mlađoj i starijoj mladeži, sportskim nadama, sportskim kolektivima, klubovima za doprinos u promicanju i razvoju sporta kao i istaknutim sportskim djelatnicima. Također, nagrade su primili i učenici OŠ Milke Trnine koji su tijekom školske godine uspješno predstavljali školu na različitim školskim sportskim natjecanjima i u različitim sportovima.

Nagrade i priznanja su uz načelnika Općine Križ Marka Magdića, predsjednicu Zajednice športskih udruga Općine Križ Tinu Matanić i tajnika športskih udruga i saveza Zagrebačke županija Marija Makaruna uručili i posebni gosti, karate reprezentativka Ana Marija Bujas Čelan, olimpijska maratonka Matea Matošević Hačić, te višestruki osvajač medalja na Europskim i Svjetskim prvenstvima, hrvač Neven Žugaj.

U kategoriji mlađe mladeži, rođeni 2002. godine i mlađi, nagradu su dobili Matej Gorić, član Karate kluba“KIK“ i Lucija Cinzek iz Ženskog rukometnog kluba Trnina.
Među starijom mladeži najuspješniji su bili KIK- ovac Luka Koščević, član hrvatske karate reprezentacije i juniorski prvak Hrvatske, te još jedna rukometašica Trnine Lucija Živec.

Za sportske nade proglašeni su karatistica Maja Paula Kuntić i rukometaš Sloge Novoselec Križ Luka Ozvačić.
U kategoriji odraslih, odnosno seniora i seniorke nagrade su još jednom primili rukometaši, vratarka Trnine Ivona Grgić i član Sloge Toni Špoljarić, dok je plaketu za trenera godine primila Jasmina Štimac, trenerica Trnine i to za 10 godina rada i izbor za trenericu regionalne reprezentacija Zagrebačke županije.

Za najuspješnije ekipe proglašeni su ženska ekipa mlađih učenica Karate kluba KIK u sastavu Maja Paula Kuntić, Magdalena Blažak i Klara Tomić Babić, te kadetska ekipa Športsko ribolovne udruge Šaran u lovu ribe udicom na plovak koju čine Dominik Jerko, Lovro Počuč i Ante Zubatović za plasman na državno prvenstvo.
Najbolji sportski klub u 2018. godini je Nogometni klub Sloga Križ za osvojen naslov prvaka u 1. županijskoj ligi, te vrlo dobre nastupe u jesenskom dijelu prvenstva u Jedinstvenoj županijskoj ligi.

U kategoriji najsportaši Osnovne škole Milke Trnine, nagrade su i ove godine dobili Marko Marić i Ida Matanić, dok je Igor Abramović dobio nagradu za istaknutog učitelja.

Za 10 godina rada priznanje je u kategoriji naj sportskih djelatnika primio i Dario Cvetko dopredsjednik Karate kluba KIK, za 20 godina Željko Zimić, sportski direktor NK Milke Trnine iz Vezišća i Dražen Luter za čak 43 godine rada u Mladosti iz Obedišća koji se ujedno u ime svih dobitnika prigodno obratio prisutnima u Domu kulture Josipa Badalića.
Posebna priznanja primili su i Karate klub KIK za 10 godina, Športska ribolovna udruga Šaran za 25, Nogometni klub Graničar Križ za 40, te NK Mladost Obedišće za 55 godina djelovanja.

U zabavnom dijelu programa nastupili su školski zbor Osnovne škole Milka Trnina s navijačkim miksom kao i najmlađi Rock n Roll kluba Mega Rock Križ.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić