Vatrogasci iz Zagrebačke županije na požarištima u Dalmaciji

Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije sinoć je hitno u Dalmaciju uputila vatrogasce koji će pomagati na suzbijanju požara koji su zahvatili jug Hrvatske.


Kako saznajemo od Zapovjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke Županije Josipa Novosela u Dalmaciju je sinoć u 23 sata krenuo 21 vatrogasac iz Vatrogasnih postrojbi gradova Sveta Nedjelja, Velika Gorica i Dugo Selo. S njima je otišlo i 5 vatrogasnih vozila  - 3 cisterne, zapovjedno vozilo i kombi za prijevoz.


Vatrogasci su nakon dolaska odmah bili upućeni na intervenciju, tako da se trenutno nalaze na požarištu kod Solina. Dislokacija bi trebala trajati sedam dana, a bude li potrebe zamijenit će ih drugi vatrogasci iz Zagrebačke županije od kojih su se već mnogi javili za pomoć uključujući i JVP Ivanić Grad.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić