Održana izvještajna skupština DVD-a Donji Šarampov

Vodstvo DVD-a Donji Šarampov dobilo je velike pohvale predstavnika Vatrogasne zajednice, Grada Ivanić-Grada i kolega iz prijateljskih DVD-a, kako za kvalitetu rada, tako i za način na koji su realizirali godišnju izvještajnu skupštinu održanu u subotu u mjesnom društvenom domu, jer su izvještaje o radu i financijskom poslovanju, te planove rada i poslovanja, iznijeli kroz video-prezentaciju ilustriranu tablicama i fotografijama, na jednostavan i zanimljiv način.

Uz uredno obavljanje redovnih zadaća dobrovoljnih vatrogasaca: intervencije, brigu o opremi, školovanju i zdravlju članova, te natjecanja, DVD Donji Šarampov svake godine organizira radne akcije na uređenju vatrogasnog spremišta i igrališta, okoliša društvenog doma, te druženja mještana, čime osigurava solidnu kadrovsku osnovicu ne samo odraslih, već i mladeži u udruzi.

Također imaju pomoć sponzora, tvrtki i pojedinaca, koji su na bilo koji način vezani uz Donji Šarampov, a na skupštini su im uručili zahvalnice i to tvrtkama Širjan, Mato EL-D, MI-Maris, Gomolava, GT Bike, Binđo, Vinarija Malec, Servis Grga, obitelj Kostelić, Allen Halamić, Zlatko Lacković, Ivakop i Komunalni centar Ivanić-Grad.

Uručena su uvjerenja o osposobljavanju bolničarima Sindi Kunek i Andriji Švecu, koji je u 2018. završio i osposobljavanje za vatrogasca 1. klase. Za 10 godina aktivnosti spomenice su dobile vatrogaskinje Dragica Medved, Božica Delinić, Snježana Milić, Lidija Cepetić, Ivanka Tunković, Andreja Ištuk, Đurđa Rošin i Jelena Setinski, a za 30 godina aktivnosti Vatrogasnu spomenicu predsjednik DVD-a Donji Šarampov Siniša Kunek.

U 2019. je, uz nastavak dosadašnjih aktivnosti, u planu osnivanje ženske i dječje natjecateljske ekipe, te organiziranje 2. vatrogasnog kupa Donjeg Šarampova.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić