Krenula ekološka akcija Zelena čistka

Danas je na području Grada Ivanić- Grada održan prvi dio volonterske akcije Zelena čistka.
Članovi udruge Zlatno doba, Mjesnog odbora Caginec- Prkos, KUD-ovi Đuro Kundek i Posavec, te DVD Dubrovčak Lijevi čistili su lokacije kod pružnog prijelaza u Donjem Šarampovu, Dugu ulicu u Prkosu, te nasip i korito rijeke Save.

Organizator Zelene čistke je Grad Ivanić- Grad koji je svim sudionicima akcije osigurao zaštitne rukavice, maske, te sendviče, vodu i sokove, dok su tvrtke Komunalni centar i Ivakop i ove godine zaduženi za odvoz i odlaganje skupljenog otpada.

Ove godine su uključena 42 volontera, a sve lokacije obišao je zamjenik gradonačelnika Željko Posilović koji je pozvao sve građane da umjesto bacanja u prirodu iskoriste sve dostupne mogućnosti za pravilno odlaganje otpada.

Drugi dio Zelene čistke bit će za dva tjedna, 23. ožujka, kada će biti čišćene šuma Petica, Šumećani i Etanska cesta, a pozvani su svi mjesni odbori i udruge da se priključe ovoj ekološkoj globalnoj akciji.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić