Održan 7. turnir u mini rukometu Antonio Matijević

Jučer je u Sportskoj dvorani Žeravinec održan 7. po redu Međunarodni memorijalni turnir u mini rukometu Antonio Matijević- djeca prijatelji.

Muški rukometni klub Ivanić organizira ovaj turnir u znak sjećanja na mladog sportaša Antonija Matijevića u cilju razvoja rukometnog sporta i popularizacije rukometa u najmlađim kategorijama.
I ove godine nastupilo je više od 300 djece iz Austrije, Slovenije, BiH i Hrvatske podijeljenih na dječake 2009. i 2010. godište.

U kategoriji 2009. godište prvo mjesto osvojili su domaćini, Muški rukometni klub Ivanić koji su u finalu bili bolji od Bjelovara. Treće mjesto osvojila je ekipa Rudara iz Ruda.
Za najboljeg igrača proglašen je Vito Gusak iz Bjelovara, dok je najbolji vratar Tin Tomeš iz Ivanića.

I u konkurenciji 2010. godišta prvo mjesto zauzeli su domaćini. Drugo mjesto osvojila je Škola rukometa Banja Luka, a treće Rukometni klub Dol iz Hrastnika. Najbolji igrač je Petar Grobnjak iz Banja Luke, dok je i u ovoj kategoriji najbolji vratar iz Ivanića - Šime Đumbir.

Turnir su zajednički otvorili zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, tajnik Gradske zajednice športskih udruga Igor Mužina i roditelji Antonija Matijevića.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić