Izbor iz današnjih vijesti

Za danas je sazvana 3. sjednica općinskog vijeća Križ. Na dnevnom redu je 5 točaka, a izravni prijenos možete pratiti u programu Obiteljskog radija Ivanić od 17:30.
Za sutra je sazvana  2. sjednica gradskog vijeća Grada Ivanić- Grada s početkom u 16 sati u Spomen domu Alojza Vulinca. Sjednica na dnevnom redu ima 13 točaka, a i nju ćete također moći pratiti u našem programu.

Temeljem zamolbe Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, župan Stjepan Kožić odobrio je sredstva u iznosu od 30.000 kuna za dodatno opremanje vatrogasaca koji su se 17. srpnja pridružili kolegama na požarištima u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Sredstva će biti utrošena za nabavu dodatnih maski, osobne prve pomoći, potkapa i majica te ostale opreme.

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanić – Grad je prošlog tjedna djelilo  pakete hrane i higijenskih potrepština na području Grada Ivanić – Grada, Općina Kloštar Ivanić i Križ osobama koje su se prijavile i ušle u projekt Europskog socijalnog fonda. U taj projekt su ušle obitelji sa troje i više djece, samohrani roditelji te osobe sa minimalnom mirovinom iznad 65 godina života, te osobe  zajamčene minimalne naknade.

Mještani Breške Grede, Breške Zeline i Šemovca i ove godine organiziraju 11. po redu manifestaciju „Dan svete Ane"  ovoga vikenda 22. i 23. srpnja.
Program počinje u subotu u 15 sati 4. vatrogasnim kupom Sv. Ane na aerodromu u Breškoj Gredi. U nedjelju obilježavanje dana Sv. Ane počinje u 14:30 tradicionalnom procesijom u Breškoj Gredi od kapele do kapele, te svetom misom u 15 sati kod kapele sv. Ane.
Za sve posjetitelje organizirana je bogata tombola, potezanje užeta i alka uz besplatan grah za sve prisutne i nastupe Ženskog vokalnog  sastava IVE, zbora Gradske udruge umirovljenika te grupu San Virovitica.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić