Općina Kloštar Ivanić dobila grb i zastavu

Općina Kloštar Ivanić dobila je svoj grb i zastavu, odlučili su tako nakon rasprave, vijećnici na jučerašnjoj sjednici Općinskog vijeća sa 7 glasova ZA i jednim suzdržanim.

Usvojeno je izvješće o provedbi Plana gospodarenja otpadom Općine Kloštar Ivanić za 2018. godinu. Braniteljskim udrugama dana je na korištenje prostorija za «Spomen sobu hrvatskih branitelja» u Pučkom domu, u nekadašnjem prostoru poštanskog ureda.

Vijećnici su prihvatili izvješće o primjeni agrotehničkih mjera za 2018. godinu, te imenovali suce porotnike za općinski i županijski sud u Velikoj Gorici te za općinski i županijski sud za mladež u Velikoj Gorici.

Na sjednici je dana suglasnost na izmjene i dopune Društvenog ugovora tvrtke Ivaplin, vezano uz broj članova Nadzornog odbora, te je donijeta izmjena odluke o komunalnim djelatnostima u kojoj se briše «ukop pokojnika», obzirom da se ne financira iz općinskog proračuna. Vijećnici su donijeli odluku o uključivanju Općine Kloštar Ivanić u akciju «Gradovi i općine - prijatelji djece».

Na kraju sjednice vijećnik Mislav Lukša najavio je svoje povlačenje iz Općinskog vijeća iz osobnih razloga.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić