Održan prvi partnerski sastanak u okviru programa "Zaželi"

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad Ivana Bajt u utorak je organizirala prvi partnerski sastanak za program „Zaželi - Sve je lakše uz ženske ruke“, na kojem su sudjelovali partneri: ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Andreja Tuđa Šantek, Centra za socijalnu skrb Martina Cuvaj, Grada Ivanić-Grada zamjenik gradonačelnika Željko Posilović, Općine Kloštar Ivanić načelnik Željko Filipović i Općine Križ načelnik Marko Magdić.

Na sastanku je bilo riječi o potpisanom Ugovoru iz siječnja ove godine za program „Zaželi-Sve je lakše uz ženske ruke“ kojeg financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.702.407 kuna.

Do sada su kroz program nabavljena sredstva za rad i za osobnu higijenu korisnika, zaposlena je voditeljica i 6 žena koje će kroz 24 mjeseca obilaziti 30 korisnika i pružati besplatnu uslugu pomoći u kući osobama starije životne dobi, osobama s invaliditetom, nemoćnim i bolesnim osobama koje iz nekog razloga nisu u mogućnosti obavljati kućanske poslove. Sada je zadnja faza dogovora oko tiskarskih materijala, te u ovom mjesecu predstoji izrada i prvog izvještaja.
Koordinatorica i voditeljica napomenule su da su žene zaposlene od 1. travnja, te da se program odvija na obostrano zadovoljstvo i žena i korisnika.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić