Rukometaši Ivanića pobjedom protiv Moslavine zaključili sezonu

Rukometaši Ivanića jučer su u posljednjem kolu 1. hrvatske lige Sjever na domaćem parketu svladali Moslavinu 24:22.
Regionalni derbi opravdao je sva očekivanja, od čvrste utakmice s brojnim isključenjima, do stalnih izmjena vodstva, dvojbenih sudačkih odluka i napete završnice u kojoj je odlučivala jedna izgubljena lopta.
Iz vrlo ujednačene ekipe domaćina treba istaknuti Lovru Maleca koji je u zadnjim minutama preuzeo odgovornost i zabio tri od svojih sedam jučerašnjih golova.

Pet golova dodao je Dominik Vidaković, koliko su kod gostiju koje je sinoć vodio ivanićki trener Goran Bobić zabili i Ivan Sertić i Lovro Crnojević.

Ivanić je tako nakon dugih pet godina upisao pobjedu protiv susjeda iz Kutine preskočivši ih na ljestvici na samom kraju prvenstva, te će sezonu završiti na, za ovu generaciju rekordnom, najmanje četvrtom mjestu ljestvice s 35 osvojenih bodova, odnosno sa 16 pobjeda, 3 neriješena susreta i 7 poraza.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić