Nogometašice Hrvatske u Ivanić- Gradu svladale Bugarsku i Makedoniju

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija, uzrast do 16 godina, prošlog je tjedna u Sportskom parku Zelenjak, u sklopu UEFINOG razvojnog turnira, odigrala utakmice s Makedonijom i Bugarskom.

U utorak je odigrana utakmica Hrvatska – Republika Sjeverna Makedonija, koja je završena neriješeno 0:0, nakon čega je na jedanaesterce pobijedila Hrvatska 4:3.

Djevojke obiju reprezentacija su prikazale lijep nogomet, s tim da je hrvatska reprezentacija skoro stalno napadala, a makedonska se uspješno branila.

Jedanaesterce za Hrvatsku su uspješno realizirale Patricija Crkvenčić, Paula Vidović, Jelena Matanić i Ana Jakobašić
U četvrtak protiv Bugarske u iznimno teškim vremenskim uvjetima pod jakom kišom i na natopljenom terenu, igračice obje ekipe hrabro su i pod visokim tempom odigrale svih 90 minuta, no Hrvatska je odnijela pobjedu 2:0.
Tijekom čitave utakmice Hrvatska je bila bolja ekipa, stvarajući prilike i čekajući greške suparničke obrane iz kojih su i postignuta oba gola.

Strijelci za Hrvatsku bile su Patricija Crkvenčić u 34. i Jelena Matanić u 75. minuti.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić