Izbori za članove Vijeća Mjesnih odbora u Općini Križ

Općinsko izborno povjerenstvo za izbore članova vijeća mjesnih odbora Općine Križ donijelo je rješenje o prihvaćanju i utvrđivanju pravovaljanosti predloženih kandidacijskih lista i zbirnih lista za izbore koji će biti u nedjelju, 26. svibnja zajedno s izborima za EU parlament.

Kako broj članova vijeća ovisi o broju stanovnika u pojedinom naselju, u vijeća Mjesnih odbora Križ i Novoselec birat će se po sedam članova. Po pet članova bira se za vijeća Mjesnih odbora Bunjani, Gornji Prnjarovec, Obedišće, Okešinec i Rečica Kriška, dok će se po tri člana birati za vijeća Mjesnih odbora Donji Prnjarovec, Johovec, Konšćani, Mala Hrastilnica, Razljev, Širinec, Šušnjari, Velika Hrastilnica i Vezišće.

Za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Križ svoje kandidate su istakle koalicija- Hrvatska demokratska zajednica i Bandić Milan 365 – stranka rada i solidarnosti, te Hrvatska demokršćanska stranka, Hrvatska seljačka stranka i Socijaldemokratska partija Hrvatske.

Kandidacijske i zbirne liste kandidacijskih lista za izbor članova vijeća mjesnih odbora objavljene su na službenim stranicama Općine Križ.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić