Održan 12. Kup DVD-a Deanovec

U subotu je na poligonu u Deanovcu održan vatrogasni kup DVD-a Deanovec pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada, te supokroviteljstvom Vatrogasne zajednice. Osvajač 12. kupa u Deanovcu, u teškim uvjetima po natopljenom terenu ali u tradicionalno dobroj atmosferi je DVD Buševec ispred ekipa iz Donje Gračenice i Breške Grede.

Kod muških B ekipa, pobjedu je odnio Trebovec s minimalnom prednošću ispred Johovca i Donjeg Šarampova. U ženskoj A konkurenciji najbolja je bila Ribnica, kao druga je završila Granešina, a kao treći DVD Ivanić- Grad. U ženskoj B kategoriji, Leskovec je bio bolji od DVD-a Johovec.

U sklopu kupa održano je i gradsko natjecanje Vatrogasne zajednice Grada Ivanić-Grada, odnosno natjecateljskih ekipa vatrogasnih društava s područja Grada. Naslov najbolje ekipe osvojili su domaćini DVD Deanovec koji su zahvaljujući rezultatima na kupu Hrvatske vatrogasne zajednice već osigurali nastup na državnom natjecanju.

Drugo mjesto osvojila je Breška Greda, a treće DVD Šumećani. U muškoj B konkurenciji, prvo mjesto osvojio je Trebovec ispred Donjeg Šarampova i Breške Grede. Kod ženskih ekipa, DVD Ivanić- Grad je bio bolji od Trebovca.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić