Više od 200 trkača na 3. Cross Hill Run u Križu

237 trkača, sportaša, rekreativaca i djece iz čak 7 zemalja natjecalo se ove subote u Križu u posebnoj utrci dobrih želja—Lidl Cross Hill Run Križ.

Ove godine utrka u Križu je postala međunarodna, pa su se tako na brdovitom krajoliku Općine Križ u utrkama na 5 i 10 kilometara, te Kids runu natjecali trkači iz Australije, Austrije, Francuske, Poljske, Srbije, Sjedinjenih američkih država i Hrvatske.

Iako su vremenski uvjeti bili otežani i trkače je cijelom utrkom pratio pljusak, odustajanja nije bilo.

Pobjednik utrke Lidl Cross Hill Run na 10 km je Silvio Grđan koji je stazu istrčao u 38 minuta i 47 sekundi, drugi je bio Dario Dovranić, dok je treće mjesto osvojio Robert Babić i njegov pas.
U ženskoj konkurenciji pobijedila je Ivana Marušić, drugo mjesto je zauzela Vanja Knežević, a treća je bila Iva Mraović.

Na utrci 5 km najbrži je bio Goran Đogolović, drugo mjesto je osvojio Marko Čavar, a treće Tomislav Poljak.
U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Tena Škvorc, drugo mjesto osvojila je Vanija Valentić, dok je treća bila Svetlana Žagar.

U kategoriji djece od 1. do 4. razreda na 500 m, najbolja je bila Hana Brlek, drugi je bio Karlo Posezi, a treći Nikola Dukarić. U kategoriji djece od 5 o 8. razreda na 1000 m najbolji je bio Danijel Štajdohar, drugi je bio Leon Mihaljević, a treća Lucija Cinzek.

Na utrci na 5 kilometara natjecao se i načelnik Općine Križ Marko Magdić koji je izrazio zadovoljstvo organizacijom utrke, a za sljedeću godinu je najavio još veći spektakl.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić