Izbor i imenovanja u Gradskom Vijeću Ivanić- Grada

Kao što je uobičajeno na početku rada novog saziva Gradskog vijeća, na drugoj sjednici održanoj 20. srpnja usvojeno je niz odluka o izboru i imenovanju.

U Nadzorni odbor Ivakopa je umjesto dosadašnjeg člana Željka Pongraca imenovan Dino Bošnjaković, a u Nadzorni odbor Ivaplina je umjesto dosadašnjeg člana Milivoja Maršića imenovan Željko Pongrac. Za članove Nadzornog odbora Komunalnog centra Ivanić-Grad su umjesto dosadašnjih Josipa Đukeca, Daria Mihinca, Josipa Kovačeca i Željka Pongraca imenovani Nenad Vujanić, Ivor Vajzović, Ilijana Mišković i Lovorko Matković.

Izabrani su novi članovi radnih tijela Gradskog vijeća.

Tako je izabrano 7 članova Povjerenstva za poljoprivredu, i za njegovu predsjednicu veterinarka Žaklin Acinger Rogić. Članovi Povjerenstva za poljoprivredu su Ivan Kunovac, Stjepan Rošin, Maja Milinković, Vlado Klasan, Slaven Barišec i Mirna Češković.

Novom Povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda Grada Ivanić-Grada je predsjednik Ivan Brcković. Članovi Povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda su Mirko Mandić, Marko Klak, Mario Franjčić i Branko Gašpar.

Novom Povjerenstvu za zaštitu okoliša Grada Ivanić-Grada je predsjednik Goran Tudović. Članovi Povjerenstva za zaštitu okoliša su Jelena Hamonajec Šukara, Lovorko Matković, Sara Leone Martić i Čedomir Kušar.

Novoj Komisiji za dodjelu stipendija Grada Ivanić-Grada je predsjednica Ines Tortić. Članovi Komisije za dodjelu stipendija su Boris Dasović, Marina Herceg Pendelić, Danijel Husarić i Marta Pezić.

Novoj Komisiji za predstavke i pritužbe građana Grada Ivanić-Grada je predsjednik Marko Temel. Članovi Komisije za predstavke i pritužbe građana su Tomislav Kezerić, Martina Postružin, Marina Uzelac i Matija Baček.

Novoj Komisiji za utvrđivanje naziva ulica i trgova Grada Ivanić-Grada je predsjednik Ivica Kozjak. Članovi Komisije za utvrđivanje naziva ulica i trgova su Slavko Razum, Dražen Jerko, Marko Mahmet i Drago Dianek.

Novom Odboru za dodjelu nagrada Grada Ivanić-Grada predsjedava gradonačelnik Javor Bojan Leš. Članovi Odbora za dodjelu nagrada su Slavica Rodić, Ilija Krištić, Suzana Lovrenščak i Krešimir Golubić.

Za petoga člana Odbora za Statut i Poslovnik Grada Ivanić-Grada iz redova oporbe je izabran Stjepan Klak. Na prvoj sjednici su izabrani Željko Pongrac za predsjednika, te Goran Leš, Marina Uzelac i Ivica Pokas za članove.

Za petoga člana Odbora za financije i proračun iz redova oporbe je izabran Krešimir Malec. Na prvoj sjednici su izabrani Milica Piličić za predsjednicu, te Ilija Krištić, Krešimir Ceranić i Gordana Kanić za članove.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić