Održana sjednica Općinskog vijeća Kloštra Ivanića

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Kloštra Ivanića vijećnici su jednoglasno prihvatili izvješća po ostvarenim proračunskim programima u prošloj 2018. godini, kao i izvješće općinskog načelnika Željka Filipovića za razdoblje srpanj - prosinac 2018.

Donijeli su i odluku o raspodjeli viška proračunskih sredstava od 1.722.438 kuna ostvarenih u prošloj godini.
Za sanaciju klizišta u I. Vinogradskom odvojku bit će izdvojeno 524.000 kuna, za isplata doprinosa za stručno osposobljavanje 1.219 kuna, za povrat sredstava Zagrebačkoj županiji za drva za ogrjev 950 kuna, za izgradnju ograde Dječjeg vrtića Proljeće uNaftaplinskoj ulici 147.571 kuna i za investicijsko održavanje nerazvrstanih cesta 1.048.697 kuna.
O raspodjeli viška prihoda Dječjeg vrtića Proljeće iz 2018. godine u iznosu od 10.814 kuna Odluku će donijeti Upravno
vijeće.
Općinsko vijeće donijelo je Plan djelovanja kod prirodnih nepogoda na području Općine Kloštar Ivanić u ovoj godini te odluku o dodjeli javnih priznanja za osobita postignuća i doprinos od značaja za razvitak i ugled Općine Kloštar Ivanić.

Priznanje dobivaju Ivan Bertić, za sportske zasluge i uspjeh u kickboxingu, Štefica Gabud za zasluge i uspjehe u treniranju i nastupima Kloštranskih mažoretkinja i tvrtka Jakopović za zasluge i uspjehe koje je ostvarila od osnutka do danas, te kao najveća tvrtka na području Općine po broju zaposlenih. Zahvalnicu Općine Kloštar Ivanić dobiva KUD Obreška za 20 godina svog rada i djelovanja.

Javna priznanja bit će dodijeljena 8. lipnja na svečanoj sjednici Općinskog vijeća uz Dan Općine.

S dnevnog reda povučena je točka o prestanku mandata vijećnika HDZ-a Josipa Vrbata i verifikacija nove vijećnice Sandre Slivar, koja sjednici nije nazočila iz opravdanih razloga.

Vijećnica Jelena Lacković Žertuš pismeno je obavijestila Općinsko vijeće da je izašla iz stranke NLB, kao i iz njihova kluba vijećnika, te će nadalje u radu Vijeća sudjelovati kao nezavisna vijećnica.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić