Održana druga Ivanička desetka

U subotu je održana druga Ivanićka desetka, utrka na 5 i 10 kilometara ulicama Ivanić- Grada.

U utrci je sudjelovalo 36 trkača u odrasloj konkurenciji i 31 sudionik u utrci djece i roditelja vrtićkog i školskog uzrasta.

U utrci na 5 kilometara u ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Magdalena Klinčić, druga je u cilj stigla Danijela Ozvačić, a kao treća Lia Leona Ribić.Kod muških najbrži je bio Oliver Ozvačić, drugi Goran Todorov, a treći Danijel Ozvačić.

Na trasi od 10 kilometara ulicama grada i šetnicom uz rijeku Lonju najbolja je kod žena bila Nives Zebić ispred Ivane Gašparec i Agneze Glavočić.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Đuro Komlenović. Drugi je završio Hrvoje Zebić, a na trećem mjestu Dario Dovranić.

U napetoj utrci djece i roditelja medalje su osvojili Dora Valentić kao prva, te Jakov Silovski i Natali Golubić na drugom i trećem mjestu.

Sve natjecatelje pozdravio je zamjenik gradonačelnika Željko Posilović, a najuspješnijima su dodijeljeni pehari uz poklon bonove ovogodišnjih sponzora.

Ivaničku desetku zajednički suorganizirali Gradska turistička zajednica i Sportski klub Otok, uz pokroviteljstvo Grada Ivanić- Grada i uz uz stručnu pomoć domaćih maratonaca Nenada Vukovića i Tihomira Golnera.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić