Odigran međunarodni turnir prstića i limača

Ovoga vikenda održan je 17. Međunarodni nogometni turnir limača i prstića „IVANIĆ-2019“ ,na nogometnim terenima Sportskog parka Zelenjak u organizaciji Škole nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića.
Turnir su svečano otvorili predsjednik Naftaš Ivanića Tomislav Abramović i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

Kroz dva dana nastupilo je ukupno 36 ekipa iz čitave Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.
U subotu je u kategoriji limača, 2008 godište i mlađi, nastupilo 20 ekipa. Pobjednik turnira bila je ekipa NK Lokomotive Zagreb koja je u finalu pobijedila domaćina rezultatom 5:0. Treće mjesto osvojila je OFK Crvena Zvezda koja je u utakmici za 3. mjesto pobijedila NK Libertas Novsku rezultatom 3:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Nikola Radnić igrač Lokomotive, najbolji strijelac turnira sa postignutih 10 golova bio je Andrej Petrović iz Crvene Zvezde, a za najboljeg golmana proglašen je iz Dorijan Bublić iz Lokomotive.

Kod prstića, 2010. godište i mlađi nastupilo je 16 ekipa. Pobjednik je bio Nogometni klub Prigorje iz Markuševca koji je u finalu bio bolji od ekipe Škole nogometa Mali vatreni iz Zagreba rezultatom 5:1. Treće mjesto osvojila je Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića koja je u napetoj i izjednačenoj utakmici za 3.mjesto, nakon 0:0 u regularnom remenu i raspucavanja penala pobijedila Sesvetski Kraljevec rezultatom 2:1.

Najboljim igračem turnira proglašen je Jakov Hadžić igrač Prigorja Markuševec, najbolji strijelac turnira sa postignutih 9 golova bila je igračica pobjedničke ekipe Lorena Tomašić, a za najboljeg golmana na turniru proglašen je Luka Prgomet također, golman osvajača turnira NK Prigorje Markuševec.

 

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić