31. Badalićevi dani

Plaketa Josip Badalić svečano je uručena Tei Radović, najboljoj studentici ruskog jezika i književnosti na Katedri za ruski jezik i Katedri za rusku književnost, Odsjeka za istočnoslavenske jezike i književnost, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2018./2019., u četvrtak, 6. lipnja, u Galeriji Križ u sklopu obilježavanja 31. Badalićevih dana.

Tei je plaketu uručio predsjednik Općinskog vijeća Mladen Rogić.
U sklopu ovogodišnjih Badalićevih dana otvorena je i izložba «Moja knjižnica», Gradske knjižnice i čitaonice Požega, a okupljeni posjetitelji mogli su uživati i u predstavi Amaterskog kazališta Josip Badalić pod nazivom „Legenda o mladom Josipu Badaliću“.

Badalićevim danima je prisustvovao i načelnik Općine Križ Marko Magdić koji je istaknuo kako se ove godine u sklopu programa obilježio i još jedan veliki jubilej - 135 godina Knjižnice i čitaonice Križ.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić