INA donirala staru kuglanu dječjem vrtiću

U petak je u Graberju Ivaničkom uručena donacija Inine nekretnine, kojom je na korištenje Dječjem vrtiću Ivanić- Grad predana zgrada stare kuglane površine 3.000 m2.
Donirana nekretnina bit će iskorištena za proširenje dosadašnjeg kapaciteta podružnice gradskog dječjeg vrtića Sunce u Graberju Ivaničkom, koja se nalazi na susjednoj parceli, kao i za uređenje prigodne dječje dvorane.
Nekretninu, procijenjene vrijednosti 484.000 kuna, simbolično su zamjenicima gradonačelnika Tomislavu Cuvaju i Željku Posiloviću, te ravnateljici Dječjeg vrtića Ivanić- Grad Marini Čalušić predali direktor upravljanja imovinom i uslugama Mario Jerković i direktor Razrade polja tvrtke INA d.d. Jerko Jelić- Balta.
Svoj doprinos dalo je i 20-ak članova INA Kluba volontera koji su donirane prostorije i okoliš „stare Kuglane“ očistili kako bi se neometano moglo pristupiti preuređenju.
Prisutnima je na donaciji svojim nastupom zahvalila i starija skupina Zvjezdice dječjeg vrtića u Graberju Ivaničkom.
Zadovoljstvo suradnjom s tvrtkom INA izrazili su i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj i ravnateljica Dječjeg vrtića Marina Čalušić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić