Caffe bar Doberman pobjednik turnira Sportom protiv droge

U petak je na izletištu Petek, odigrana velika završnica 19. humanitarnog malonogometnog turnira „Sportom protiv droge“.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Caffe bar Doberman iz Zagreba koja je s 1:0 bila bolja od Restorana Boutiqe Frigo Plus, također iz Zagreba.

U izjednačenom finalu odlučujući trenutak bila je gužva ispred golmana ekipe Frigo Plus nakon izvedenog kornera početkom drugog dijela koju su igrači CB Doberman iskoristili za, na kraju se ispostavilo, pobjednički pogodak.
Treće mjesto osvojila je ekipa Pimonta koja je nakon raspucavanja bila bolja od domaćina Hotela Sport.
Za najboljeg igrača proglašen je Božidar Karamatić iz pobjedničke momčadi, nagradu za najboljeg golmana primio Marko Nikolić iz Frigo Plusa, dok je kod žena najbolja bila Ivana Stanić iz MC Plusa.

Ženski turnir osvojila je momčad Malonogometnog kluba MC Plus iz Svete Nedelje svladavši, također nakon raspucavanja, prošlogodišnje pobjednice Meteora produkciju.
U srednjoškolskom dijelu turnira najbolji je bio 3N razred, dok je kod veterana turnir uvjerljivo osvojila Cvjećarnica Leami.

Organizatori iz Sportskog kluba Otok uručili su zahvalnice sponzorima koji su podržali turnir, kao i medijskom pokrovitelju Obiteljskom radiju Ivanić.

I ove godine skupljena sredstva u iznosu od 20.000 kuna donirana su Caritasu župe sv. Petra apostola u Ivanić- Gradu, udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali Princ i novoosnovanoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu i pružanje podrške i skrbi osobama s invaliditetom Beata iz Ivanić- Grada.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić