Sloga osvojila kup NS Križ

Jučer je finalima kupa Nogometnog središta Križ i službeno zaključena sezona 2018./2019.
Kod seniora pehar osvajača kupa podigli su igrači Sloge iz Križa nakon što su u reprizi prošlogodišnjeg finala uzvratili branitelju naslova- Nogometnom klubu Kloštar svladavši ih na njihovom terenu s 5:0.
Križani su od prve minute opravdali status favorita no domaćini su se dobro branili sve do 35. minute i pogotka Antonija Režabeka.

Odmah na početku drugog djela gledatelji su svjedočili prekrasnom zgoditku Dominika Ivanovića, da bi do kraja utakmice pobjedu potvrdili Filip Krsnik, Andro Crnogaj i Šimo Petričević.
Jučerašnjom utakmicom oproštaj od seniorskog nogometa najavio je dugogodišnji kapetan Sloge Goran Korman kojem je trofej kupa uručio tajnik Nogometnog saveza Križ Ivica Mihelja.

U mlađim kategorijama trofeje su i ove godine osvojili kategorije Škole nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića.
Kod juniora, Naftaš je s 3:0 u Obedišću bio bolji od domaće Mladosti. Kadeti Naftaša pobijedili su i vršnjake iz Sloge s 3:1, dok su pioniri sa 6:3 svladali Kloštar.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić