Dario Dovranić brončani na Prvenstvu Hrvatske

U organizaciji Biciklističkog kluba Fortica iz Šibenika a pod pokroviteljstvom Hrvatskog biciklističkog saveza , u Šibeniku su održana državna prvenstva u vožnji na kronometar i u cestovnom biciklizmu.

U pojedinačnom kronometru u jakoj seniorskoj kategoriji vozača do 23 godine, član Biciklističkog kluba Ivanić Dario Dovranić zauzeo je treće mjesto osvojivši time brončanu medalju koju mu je na svečanom proglašenju uručio Tomislav Zadro, predsjednik Hrvatskog biciklističkog saveza.

Dario je tako još jednom potvrdio u konkurenciji najboljih vozača kako spada u sam vrh hrvatskog biciklizma.
Korak do medalje ostala je članica Ivanića Klara Rodeš, koja je u kategoriji kadetkinja ostvarila četvrto vrijeme.
Na utrci za Prvenstvo Hrvatske u cestovnom biciklizmu, Klara i Dario su morali odustati zbog zahtjevne staze i teških vremenskih uvjeta.

U kategoriji seniora - „elite“, uvjerljivo su pobijedili profesionalni vozači Josip Rumac ispred Radoslava Rogine.
U nastavku sezone vozači Ivanića planiraju nastupiti u nedjelju 7. srpnja na Cestovnom brdskom prvenstvu Grada Zagreba koje će biti održano na Sljemenskoj cesti u organizaciji Biciklističkog kluba Ciklus iz Zagreba, dok je ovogodišnji 49. Memorijal Stjepana Grgca na rasporedu 18. kolovoza.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić