Naftaš Ivanić u Jedinstvenoj županijskoj ligi

Prošlog je tjedna u prostorijama Nogometnog kluba Klas iz Mićevca održan plenum klubova Jedinstvene županijske lige Zagrebačke županije na kojem je potvrđeno kako je Škola nogometa NK Naftaš Ivanića novi član lige.
Odluci Nogometnog saveza prethodila je odluka Nogometnog kluba Kupinec kojom prestaje sa radom te na taj način neće biti u mogućnosti natjecati se u Jedinstvenoj županijskoj ligi.Osvojenim drugim mjestom u 1.ligi Istok u prošloj sezoni te uz zadovoljen uvijet aktivnog rada omladinskog pogona, NK Naftaš Ivanić ostvario je pravo ulaska u ligu.

Nakon dvije godine od izbacivanja Naftaša u posljednju ligu, klub se ovime vratio u Jedinstvenu ligu čime je ostvaren ranije zacrtan cilj uprave kluba i igrača.

Također, održan je i ždrijeb za prva dva kola u idućoj sezoni u kojima Naftašu na startu dolazi lanjski rival Turopoljac, nakon čega slijedi lokalni derbi protiv Sloge u Križu.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić