Veterani Dinama i Hajduka na proslavi 100 godina Naftaš Ivanića

Organizacijski odbor za obilježavanje 100-godišnjice Nogometnog kluba Naftaš-Ivanić i 40-godišnjice kluba veterana Ivanića utvrdio je da se glavnina slavljeničkih sadržaja održi posljednjeg vikenda mjeseca studenoga.

Tako će u petak 29. studenoga biti turnir veterana Ivanića s veteranima Dinama, Hajduka i Usore te otvorenje izložbe klupskih dokumenata, trofeja i fotografija u Pučkom otvorenom učilištu.

U subotu 30. studenoga su planirane dvije do tri zanimljive utakmice, među kojima će svakako biti utakmica seniora Naftaš-Ivanića sa zanimljivim gostima, a u večernjim satima svečana skupština kluba uz uručivanje zahvalnica, priznanja i plaketa zaslužnim članovima i gostima.

U nedjelju 01. prosinca je zamišljen susret generacija ivanićkih nogometaša uz natjecanje u izvođenju jedanaesteraca i druženje uz nogometni teren pod reflektorima.

U planu je i snimanje dokumentarnog filma o povijesti kluba, kao i tiskanje monografije. Planirano je da se film prikaže na svečanoj skupštini, dok će u monografiju biti uvršteno i obilježavanje 100-godišnjice, pa će biti predstavljena početkom 2020. godine.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić