Podijeljena priznanja u akciji Volim Ivanić

Jučer je u Maloj Sali POU u Ivanić Gradu održana svečana završnica Ekološko edukativne akcije «Volim Ivanić 2019 – Cvjetni otok Ivanić».

Komisija u sastavu Srna Krtak krajobrazna arhitektica, Zlatko Bublić, predsjednik udruge Društvo ljubitelja vrtova – Perunika i Ankica Bešter, direktorica Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada je pregledala fotografije pristiglih prijava i među 15 prijavljenih okućnica i 7 ugostiteljskih objekata izabrala najbolje.

U kategoriji «Najljepše uređen okoliš privatne kuće ili okućnice», najboljom je proglašena okućnica Josipa Srake iz Posavskih Brega. Drugo mjesto, ali i posebno priznanje za najveći broj lajkova i pregleda fotografija na društvenoj mreži facebook pripalo je Jadranki Renko iz Ivanić Grada, dok je treće mjesto zauzela okućnica Seada Smajića iz Ivanić Grada.

U kategoriji ««Najljepše uređen okoliš tradicijske kuće ili okućnice» prvo mjesto je osvojila Kristina Bancaliski iz Donje Poljane.
Nagradu za najljepši cvjetni detalj osvojila je Blaženka Blagaj, a najljepše uređenim balkonom proglašen je balkon Silvije Šikman Matijević iz Ivanić Grada.

U kategoriji najljepše uređenog ugostiteljskog objekta nagradu je osvojio caffe bar «U zmajevom gnijezdu».

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić