G.E.T Stars oznake za vinarije Kezele i Voštinić- Klasnić

Jučer su na prigodnoj svečanosti u Vinariji Trdenić u Popovači po prvi put u Hrvatskoj dodijeljene G.E.T. STARS oznake vinarijama sa područja Moslavine.

Oznaku s tri zvjezdice dobila je Vinarija Kezele, s dvije zvjezdice vinarije Voštinić - Klasnić i Trdenić, s jednom zvjezdicom vinarije Miklaužić i Mikša, a oznaku s preporukom dobila je Vinarija Ilovačak.

Šestero moslavačkih vinara prvi su u Hrvatskoj dobili oznake za svoje vinarije, koje su time službeno postale kategorizirane vinske turističke destinacije, koje uz kvalitetno vino, gostima uz kušaonice nude i druge turističke sadržaje.
Oznake im je dodijelio Predsjednik zagrebačke Udruge G.E.T Report Tomislav Stiplošek, naglasivši kako nije slučajno da je akcija počela upravo u Moslavini budući da je to regija koja je u vinarstvu najviše napredovala, na što je utjecala klonska selekcija i brendiranje autohtone sorte škrlet.

Također je nadodao da što je Michelin za restorane, to će za 10 do 15 godina oznake G.E.T. STARS postati za vinarije. Stoga će oznake sa zvjezdicama, koje se mogu dobiti, ali i izgubiti, biti jamstvo za kvalitetu i uslugu u vinarijama.

Nakon Moslavine, akcija će se nastaviti kategorizacijom vinarija u Međimurju, Kvarneru, Dalmaciji i drugim hrvatskim vinskim destinacijama.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić