Ivanić- Grad: Hrvatska - Francuska 1:1

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina u subotu je u sklopu međunarodnog turnira „4 nacije“ u Ivanić- Gradu odigrala 1:1 protiv ekipe vršnjaka aktualnih svjetskih prvaka Francuske.

Francuzi su s igračem manje poveli u 67. minuti preko braniča Monaca Arthura Zagrea, da bi Hrvatska izjednačila minutu prije kraja utakmice nakon krive procjene gostujućeg golmana.
Strijelac je bio Tomislav Krizmanić, mladi igrač Dinama.

Tribine Sportskog parka Zelenjak ispunili su uz brojne navijače i skauti iz vrhunskih klubova diljem Europe: Eintrachta, Leicestera, Borussije Mönchengladbach, Borussije Dortmund, Wolfsburga, Napolija, Bayer Leverkusena, Sampdorije, Real Sociedada, Schalkea, Lillea, Rome i drugih, uz domaće stručnjake i trenere Darija Šimića, Borisa Živkovića, Petra Krpana i Marijana Vlaka.

Igrači izbornika Josipa Šimunića su tako nakon 0:0 s Rusijom i drugi susret odigrala neriješeno, a u sklopu turnira danas je još na rasporedu dvoboj protiv Slovenije u Krapini.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić