Gradonačelnik primio svjetska srebra Lovru Maleca i Petra Blageca

Gradonačelnik Grada Ivanić- Grada Javor Bojan Leš danas je u prostorijama gradske uprave primio uspješne sportaše, osvajače dva svjetska srebra Petra Blageca i Lovru Maleca.

Člana Streljačkog kluba Ivanić Petar Blagec u kolovozu je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kao dio hrvatske kadetske reprezentacije osvojio drugo mjesto u field samostrelu, dok je rukometaš Lovro Malec s juniorskom reprezentacijom krajem srpnja u Španjolskoj stigao do svjetskog srebra.

Gradonačelnik je sportašima uručio zahvalnicu grada te obećao potrebne zahvate na klupskoj infrastrukturi kao što su hitna sanacija krovišta na gradskoj streljani te zamjena parketa u Sportskoj dvorani Žeravinec koja je u planu tijekom zimske stanke.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić