Otvorena školska dvorana u Posavskim Bregima

Jučer je u Posavskim Bregima svečano otvorena školska sportska dvorana vrijedna 16 milijuna kuna.

Jednodijelna dvorana površine 1100 m2 u potpunosti je opremljena za dvoranske sportove s prikladnim prostorijama za borilačke sportove koje će uz učenike moći koristiti i brojni mještani i članovi Gradske zajednice športskih udruga.
Dvorana je u jednakom omjeru sufinancirana sredstvima Grada Ivanić- Grada i Zagrebačke županije, a službeno su ju otvorili župan Stjepan Kožić i gradonačelnik Javor Bojan Leš puštanjem 159 balona koji simboliziraju isto toliko učenika Osnovne škole Posavski Bregi koji nastavu tjelesnog odgoja više neće održavati u prostorijama škole.

Ravnateljica Osnovne škole Posavski Bregi Renata Koić istaknula je kako je u današnje ubrzano vrijeme posao učitelja važniji nego ikada te se zahvalila što je to i prepoznato značajnim ulaganjima u obrazovanje.
Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić također je najavio i da uskoro kreće i 15 milijuna kuna vrijedna energetska obnova OŠ Stjepan Basariček te da se već izrađuje projektna dokumentacija za energetsku obnovu zgrade OŠ Posavski Bregi.

Gradonačelnik je također najavio kako bi izgradnja školske dvorane u Graberju Ivaničkom trebala započeti 2021. godine čijim bi završetkom svi učenici na području Grada imali svoju dvoranu.
U zabavnom djelu programa nastupila je mladež Kulturno umjetničkog društva, te zbor i učenici osnovne škole Posavski Bregi.

U ispunjenoj dvorani otvorenju su uz brojne uzvanike prisustvovali učitelji, roditelji i djeca Osnovne škole kao i biskup Sisačke biskupije Vlado Košić i upravitelj župe Posavski Bregi Dražan Mirčić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić