Održan Pokal Ivanić- Grada

Grad Ivanić Grad ove je subote po prvi put bio domaćin natjecanja mažoretkinja za Pokal Ivanić- Grada, u organizaciji Plesne udruge Magi i Hrvatskog udruženja mažoret timova, a Magice su njime ujedno obilježile i 5. godinu postojanja.
Na Malom trgu uz tržnicu Maznica, uz domaćine, za pokal Ivanić Grada se borilo 7 ekipa iz susjednih gradova i općina u kategoriji tradicionalni stil štap.

U kategoriji kadeta 3. mjesto zauzela je ekipa Plesne udruge Magi, druge su bile mažoretkinje iz Plesnog kluba Barbara iz Zagreba, dok su prvo mjesto i pokal Ivanić Grada osvojile mažoretkinje Dubrovčan. U kategoriji juniora, Plesna udruga Magi je ponovno bila treća, juniorke Dubrovčan druge, a Plesna udruga Ritmokracija prva. Kod seniorki, treće mjesto osvojile su Zelinske mažoretkinje, seniorke Dubrovčan završile su na drugom mjestu, a Pokal Ivanića i prvo mjesto osvojile su seniorke Plesnog kluba Barbara.

Uz natjecateljski dio koji je uključivao i paradni mimohod gradom, tijekom dana mažoretkinje su sudjelovale u mažoret igrama i smotri povodom 5. rođendana Plesne udruge Magi na Malom trgu tijekom koje su svi timovi za brojnu publiku izveli po jednu koreografiju.

Sljedeće godine Pokal se seli u Vodice, a ideja je da se svake godine održava u drugom gradu.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić