Učitelji OŠ Đure Deželića i OŠ Stjepana Basaričeka dobitnici nagrada za najbolje odgojno- obrazovne djelatnike u Hrvatskoj

U subotu, 5. listopada, na Svjetski dan učitelja, Ministarstvo znanosti i obrazovanja je u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagreb po prvi put nagradilo najbolje odgojno – obrazovne djelatnike u Hrvatskoj.

U 2019. nagrađeno je 510 nastavnika, a iznos nagrade je 10.000 kuna bruto, za što su sredstva u iznosu od 5 milijuna i 100 tisuća kuna osigurana u državnom proračunu.

Javni poziv za nagrađivanje bio je otvoren početkom lipnja, prijave je razmatralo Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

S područja otoka Ivanića nagrađena su tri učitelja– učitelj tehničke kulture u OŠ Đure Deželića i OŠ Stjepana Basaričeka Jadranko Bartolić za mentorstvo učenicima na državnom natjecanju, vođenje projekata, sudjelovanje u istraživanjima i za rad s darovitim učenicima, zatim učitelj matematike i fizike iz OŠ Đure Deželića Ivica Gregurec za održana predavanja, dijeljenje digitalnih obrazovnih sadržaja te sudjelovanje u međunarodnim projektima i učiteljica informatike iz OŠ Đure Deželića Irena Novak Tvrtković za mentorstvo učenicima na državnoj i međunarodnoj razini, rad u udruzi sa darovitim učenicima te sudjelovanju u EU projektima.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić