Zoran Predin u Ivanić- Gradu predstavio svoju knjigu Glavom kroz zid

Obilježavanje Mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Ivanić- Grad nastavljeno je jučer predstavljanjem knjige Zorana Predina „Glavom kroz zid.“
Frontmen slovenske grupe Lačni Franz uklopio se u temu ovogodišnje manifestacije posvećene upravo glazbi, a provodi se pod motom „U ritmu čitanja“.

Druga knjiga Zorana Predina je kombinacija autobiografske i književne fikcije podijeljene u tridesetak kratkih priča u kojima se na ironičan način bavi ozbiljnim temama suvremene stvarnosti, od tmurne političke sadašnjosti do buntovnih mladenačkih dana.

Pri predstavljanju knjige, Predin se dotaknuo situacije u glazbenoj industriji koja je umjesto uloge nositelja društvenih promjena danas postala rob forme i marketinga.
Mlađe generacije slijepo vjeruju medijima, a u isto vrijeme postaju polupismeni i nezainteresirani o istinitim činjenicama iz vlastite povijesti.

Također, istaknuo je vrlo dobar odnos s hrvatskom publikom, te objasnio kako se rodila ideja snimanja njegovog najnovijeg uspješnog albuma „Zoran pjeva Arsena“ ali i najavio nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski kojim će u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom obilježiti 40 godina glazbene karijere.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić