Izbor iz današnjih vijesti

MK rukometaš Ivan Lešković među osvajačima bronce
Hrvatska rukometna muška mlađa kadetska reprezentacija je u borbi za brončanu medalju na Olimpijskom festivalu europske mladeži u Mađarskoj svladala je Francusku 28:26 (14:14) te se s prvog službenog natjecanja vratila kući s brončanom medaljom.
Uz odabrane kadete iz trenutno najuspješnijih hrvatskih rukometnih klubova, u ovoj reprezentaciji igra i desni vanjski Muškog rukometnog kluba Ivanić Ivan Lešković.

Hrvatske juniorke za plasman od 9. do 16. mjesta
U trećem kolu Europskog prvenstva u rukometu za juniorke u Celju u Sloveniji hrvatska ženska juniorska reprezentacija je pod vodstvom Ivana Jerkovića upisala drugi poraz u skupini B, ovoga puta od reprezentacije Rusije 30:20.
U ovoj reprezentaciji nastupa i igračica Ivanića Katarina Mrazović.
Svjetske prvakinje Ruskinje su tako osigurale prvo mjesto u grupi, a pred hrvatskim rukometašicama je razigravanje za plasman od 9. do 16. mjesta.
Prvu utakmicu razigravanja naše juniorke igraju 1. kolovoza protiv Španjolske, a drugu 2. kolovoza protiv Srbije.

Zašto ne radi javna rasvjeta šetnice
Ovih dana se Obiteljskom radiju Ivanić obratilo više slušatelja nezadovoljnih što javna rasvjeta šetnice uz rijeku Lonju radi samo povremeno, pa tko nije radila ni ovog vikenda.
Iz Gradske uprave smo od nadležne osobe dobili odgovor, da su prilikom tehničkog pregleda utvrđeni nedostaci na instalacijama javne rasvjete uz šetnicu, koje je dužan otkloniti izvođač Cvipek, odnosno podizvođač Elektrocentar Petek.
Pošto utvrđeni tehnički nedostaci još nisu otklonjeni, Grad nije preuzeo objekte, tako da se i dalje čeka njihovo otklanjanje od strane izvođača radova.

Dan pobjede
22. obljetnica vojno-redarstvene akcije Oluja, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja će u Ivanić-Gradu biti obilježen u subotu 5. kolovoza.
Tim povodom će u suradnji Grada Ivanić-Grada, udruga iz Domovinskog rata i Muzeja Ivanić-Grada u Muzeju biti otvorena izložba slika Ivana Lackovića Croate u subotu u 9,30 sati. Polaganje vijenaca na spomenik u Parku hrvatskih branitelja u Ivanić-Gradu će biti pola sata ranije, u subotu u 9 sati.
Na izložbi, koja će biti otvorena tijekom cijelog mjeseca kolovoza, posjetitelji će moći razgledati slike Ivana Lackovića Croate inspirirane stradavanjem ljudi i razaranjima tijekom Domovinskog rata.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić