Čestitke gradonačelnika i načelnika povodom 49. rođendana Obiteljskog radija Ivanić

Cijelom timu Obiteljskog radija Ivanić čestitam 49. rođendan!
Kroz vrijeme u kojem bilo puno radosnih trenutaka, Obiteljski radio Ivanić je uvijek pokazivao konstantnost, profesionalnost, objektivnost i kompetentnost, donoseći u naše domove i živote, aktualne i provjerene informacije.
U ovih 49 godina izvještavali ste ivanićku, ali i širu javnost o svim temama koje su u funkciji građana te na jedan demokratski, profesionalni način ispitivali i javno mnijenje o brojnoj problematici. Time ste postali neodvojivi dio grada Ivanić-Grada, što je zasigurno i najveće priznanje cijelom timu Obiteljskog radija Ivanić.
U svoje osobno te u ime Gradske uprave svim zaposlenicima i suradnicima Obiteljskog radija Ivanić želim mnogo sreće i uspjeha u daljnjem radu, uz želju da i dalje nastavite raditi jednako kvalitetno, s puno ljubavi za svoj grad i posao kojim se bavite.


Gradonačelnik
Javor Bojan Leš

 

Cijelom timu Obiteljskog radija Ivanić čestitamo 49 rođendan.
Svojim djelovanjem i raznovrsnim programom bili ste naša podrška, naša pratilja u transparentnosti i naša spona s građanima Općine Kloštar Ivanić i cijelog Otoka Ivanić.
Ujedno ste kulturom njegovanja radijskog emitiranja pridonijeli očuvanju naših tradicijskih vrijednosti i promoviranju mjesta.
Želja mi je da u periodu koji je pred nama nastavimo dobru suradnju te nadalje zajednički djelujemo u cilju modernizacije programa i opstanka Obiteljskog radio Ivanića i njegovu važnu ulogu o informiranju građana Općine Kloštar Ivanić.
U svoje osobno ime i u ime djelatnika Jedinstvenog Upravnog odjela Općine Kloštar Ivanić svim zaposlenicima i suradnicima Obiteljskog radio Ivanića želim puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

 

Načelnik Općine Kloštar Ivanić
Željko Filipović

 

Poštovana gospođo Šporer
u svoje osobno ime i u ime zamjenika Općinskog načelnika Zlatka Hrastića te u ime predsjednika Općinskog vijeća Općine Križ Mladena Rogića kao i svih članova Općinskog vijeća te službenika Općine Križ, čestitam 49. rođendan Obiteljskog radija Ivanić.
Tijekom svih ovih godina, gotovo pola stoljeća, Obiteljski radio Ivanić ustrajao je na profesionalnom, odgovornom i nepristranom pristupu novinarstvu što je lokalnim medijima ponekad vrlo zahtjevan posao. Lokalni mediji vrlo su važan sudionik lokalne vlasti u informiranju stanovnika o projektima i aktivnostima koje se provode. Nadam se da ćemo i u godinama koje slijede ustrajati u zajedničkom cilju pravovremenog, transparentnog i točnog informiranja građana Općine Križ.
Svim djelatnicima Obiteljskog radija Ivanić čestitam 23. listopada, Dan Obiteljskog radija Ivanić, a slušateljima zahvaljujem na dugogodišnjoj vjernosti.
S poštovanjem,


Općinski načelnik Općine Križ
Marko Magdić

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić