Župan obišao dovršene radove na Osnovnoj školi u Križu i dvorani Srednje škole u Ivanić- Gradu

Nakon otvorenja sportske dvorane u Posavskim Bregima, župan Stjepan Kožić sa suradnicima je jučer obišao završene radove na obnovi svlačionica i nove fasadne stolarije na dvorani u sklopu SŠ Ivana Šveara u Ivanić-Gradu, te završene radove na fasadi OŠ Milke Trnine u Križu.

U posljednjih godinu dana na dvorani Srednje škole Ivan Švear obavljeni su radovi na obnovi svlačionica, te sanitarnih prostora, a početkom školske godine je obnovljena i fasadna stolarija, čime su 800 učenika srednje škole, kao i učenici osnovne škole i klubovi s područja grada dobili adekvatniji prostor za odrađivanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture i treninga.
Investicija je to vrijedna oko 2 milijuna i 300 tisuća kuna, od čega je Grad Ivanić Grad sudjelovao s 445 tisuća, čime je nastavljena uspješna suradnja Grada i županije, što je prilikom obilaska dvorane istaknuo i gradonačelnik Javor Bojan Leš.

Ravnateljica Srednje škole Ksenija Pavlović je zahvalila županiji i gradu na inicijativi obnove dvorane, te najavila da se veseli i daljnjim radovima, budući da je na dvorani potrebno još obnoviti sustav grijanja, te zamijeniti podne obloge, krovište i osvježiti tribine čime bi radovi na dvorani bili gotovi.

Nakon Ivanić Grada, župan se uputio u Križ, u Osnovnu školu Milke Trnine na kojoj su završeni radovi na fasadi.
Vrijednost obavljenih radova je 2 milijuna i 200 tisuća kuna financiranih u potpunosti sredstvima Zagrebačke županije, te je njima zaokružena energetska obnova škole u Križu.
Prilikom županove posjete, ravnatelj OŠ Milke Trnine Zlatko Hasan je istaknuo da je županija u posljednjih 11 godina u školu uložila preko 17 milijuna kuna, a energetskom obnovom uređenje škole je završeno.

 Predstoji još uređenje vanjskog prostora ispred škole koje je započelo prošle godine obnovom stepeništa uz financijsku pomoć Općine Križ koja kontinuirano ulaže u obrazovanje, istaknuo je zamjenik općinskog načelnika Zlatko Hrastić.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić