Izbor iz današnjih vijesti

Dan pobjede

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja će u Općini Križ obilježiti u subotu 5. kolovoza. Nakon posjeta Spomen sobi poginulih branitelja Domovinskog rata Općine Križ u 9 sati i 45 minuta, u 10 sati će biti polaganje vijenca kod Centralnog križa na groblju u Križu, a u 10 sati i 20 minuta kod Centralnog križa na groblju u Rečici Kriškoj.
Misa će u župnoj crkvi Uzvišenja sv. Križa u Križu biti u 11 sati.

Tijekom ovog tjedna Muzej Ivanić-Grada je zatvoren zbog postavljanja nove izložbe, čije će otvorenje biti u subotu 5. kolovoza povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Riječ je o izložbi crteža i grafika Ivana Lackovića Croate iz mape „Crveno i crno“, koja će ostati otvorena do sredine rujna.
Muzejska ljetna čitaonica i igraonica u gradskom parku ispred muzeja ovaj će se tjedan održati SAMO U SRIJEDU 02. kolovoza od 10.00 do 12.00 sati.
Muzej će u subotu, 05. kolovoza, na Dan pobjede, biti otvoren za posjetitelje od svečanog otvorenja izložbe u 09.30, pa do 13.00 sati, i to uz besplatan ulaz za taj dan za sve posjetitelje.
Ostalih dana su cijene ulaznica za odrasle 10 kuna, za umirovljenike, učenike i studente 5 kuna, a besplatno uvijek mogu doći predškolska djeca, invalidi i njihova pratnja, te voditelji grupa.

...

Stanica za hitnu medicinsku pomoć u Ivanić-Gradu je od petka 28. do ponedjeljka 31. srpnja odradila 98 intervencija i pregleda, ili prosječno blizu 25 dnevno.
Tako su u petak tijekom dana imali 5 intervencija zbog bolesti i 12 ambulantnih pregleda, a u noći na subotu 2 intervencije i 3 ambulantna pregleda.
U subotu tijekom dana su imali 3 intervencije i 11 ambulantnih pregleda, a u noći na nedjelju 4 intervencije i 8 ambulantnih pregleda.
U nedjelju tijekom dana su imali 4 intervencije i 12 ambulantnih pregleda, a u noći na ponedjeljak 2 intervencije i 6 ambulantnih pregleda.
U ponedjeljak tijekom dana su imali 5 intervencija i 11 ambulantnih pregleda, a u noći na utorak su imali 7 ambulantnih pregleda i 3 intervencije zbog bolesti pacijenata, od kojih su dvije završile smrtnim ishodom.

...

U Ivaniću u parkovima za pse automatske pojilice
Grad Ivanić-Grad je prošlog tjedna dao postaviti automatske pojilice u parkove za pse na Zelenjaku i Žeravincu, kako bi psi imali dovoljno svježe vode, a vlasnici mogli dulje bezbrižno s njima šetati.
Automatske pojilice su izrađene od kvalitetnog inoxa i spojene na gradski vodovod. Grad je zahvalio poduzeću Gumex Eko d.o.o. na donaciji dviju pojilica za pse.
 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić