U Ivanić- Gradu otvorena izložba posvećena padu Vukovara

Jučer je u galeriji Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad otvorena izložba posvećena stradanju grada Vukovara u Domovinskom ratu.

Izložba slika “Sjećanja” je rad umjetnika Vlatke Bauer i Josipa Benjaka koji su svojim djelima prenijeli emociju i sjećanje na grad heroja.

Postav izložbe je u 4 godine obišao brojne gradove u Hrvatskoj, a Josip Benjak kao branitelj i Vlatka Bauer kao rođena Vukovarka tehnikama ulja na staklu i mozaika od pijeska osudili su rat i stradanje nevinih ljudi.

Gosti otvorenja izložbe bili su Boris Ćiro Gašparac i Željko Puntijar Valentino koji su nekolicinu posjetitelja počastili svojim glazbenim nastupom.

Osim autora, o izložbi je govorio i zamjenik gradonačelnika Ivanić-Grad Željko Posilović koji je podsjetio na aktivnosti kojima branitelji s područja grada kroz cijelu godinu čuvaju uspomenu na stradale.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić