U SB Naftalan održan 2. kongres o psorijazi

Društvo psorijatičara Hrvatske prošlog je vikenda u Specijalnoj bolnici Naftalan u Ivanić-Gradu organiziralo Drugi Kongres pacijenata oboljelih od psorijaze i psorijatičnog artritisa. Drugi Kongres povezao se s obilježavanjem Svjetskog dana psorijaze čija je tema ove godine „let’s get CONNECTED“ odnosno „Budimo povezani“.

Kongres je prije svega bio namijenjen oboljelima i podršci ali i svim zainteresiranima kako bi se prenijela znanja i iskustva, te proširile informacije o opcijama liječenja ove kronične bolesti od koje samo u Hrvatskoj boluje 80.000 stanovnika.

Domaći i strani stručnjaci u liječenju psorijaze održali su predavanja o utjecaju te bolesti na kvalitetu života, pristupu pacijentima, te o promjenama u načinu liječenja u 2019. godini.

Kongres je u ime organizatora otvorila predsjednica Društva psorijatičara Hrvatske Inka Marinić, dok je prisutne pozdravio ravnatelj Specijalne bolnice Naftalan Goran Maričić. U glazbenom dijelu programa nastupila je kantautorica Elis Lovrić, a program ovogodišnjeg kongresa predstavila je tajnica Društva i zaštitno lice kampanje „Mi možemo sve“ Nine Vojnić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić