Iz Novoselca biciklom za Vukovar

U sklopu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, Općina Križ i mjesni odbor Novoselec četvrtu su godinu zaredom bili domaćini sudionika akcije «Biciklom za Vukovar».

Biciklisti su jučer doputovali u Općinu Križ, prenoćili su u Društvenom domu u Novoselcu, a jutros su krenuli biciklima put Vukovara. Na putu im se i ove godine pridružio i načelnik Općine Križ Marko Magdić koji će s njima 18. studenog zapaliti lampion i sudjelovati na obilježavanju 28. godišnjice pada Grada Vukovara.

Akcija «Biciklom za Vukovar» provodi se osmu godinu za redom, broj sudionika se svake godine povećava, pa tako ove godine u njoj sudjeluje tridesetak biciklista, među kojima je još jedan Križanin Nenad Živec. Put traje četiri dana, a ukupno je dug 300 kilometara.

Za sudionike su organizirani besplatni smještaj i obroci u dvoranama, društvenim domovima i školama kao i besplatni povratak autobusom za Zagreb. Nakon smještaja su Novoselcu, večeras će bicikliste ugostiti Općina Nova Kapela, sutradan KUD Ivankovo, dok će u Vukovaru biti smješteni u OŠ Dragutin Tadijanović.
Zahvalnice za domaćinstvo je načelniku Marku Magdiću i općinskoj vijećnici Sanji Jurić jutros prije polaska uručio koordinator akcije Mihael Keškić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić