Intervencije

Na području Policijske postaje Ivanić Grad je 24. do 30. srpnja evidentirano pet kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti: krađa počinjena od nepoznatog počinitelja, te po jedna prijevara, teška tjelesna ozljeda, uništenje i oštećenje tuđe stvari i prijetnja, za koja su počinitelji utvrđeni te su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.
Policijski službenici PP Ivanić Grad su evidentirali 70 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od kojih tri prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola u koncentraciji većoj od dopuštene.
PP Ivanić Grad je podnijela četiri optužna prijedloga, i to jedan za prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i tri iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.
U proteklom tjednu se dogodila jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Stanica za hitnu medicinsku pomoć u Ivanić-Gradu je od petka 28. do ponedjeljka 31. srpnja odradila 98 intervencija i pregleda, ili prosječno blizu 25 dnevno.
Tako su u petak tijekom dana imali 5 intervencija zbog bolesti i 12 ambulantnih pregleda, a u noći na subotu 2 intervencije i 3 ambulantna pregleda.
U subotu tijekom dana su imali 3 intervencije i 11 ambulantnih pregleda, a u noći na nedjelju 4 intervencije i 8 ambulantnih pregleda.
U nedjelju tijekom dana su imali 4 intervencije i 12 ambulantnih pregleda, a u noći na ponedjeljak 2 intervencije i 6 ambulantnih pregleda.
U ponedjeljak tijekom dana su imali 5 intervencija i 11 ambulantnih pregleda, a u noći na utorak su imali 7 ambulantnih pregleda i 3 intervencije zbog bolesti pacijenata, od kojih su dvije završile smrtnim ishodom.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić